Midsommar 2021

Vi fick så härligt väder på midsommar i år, länge länge var det osäkert om det skulle regna men det sprack upp och blev så härligt väder.
Cissi, Tias och Henke kom till oss och firade i sommarvädret!
 
 
Jag gjorde Cava Sangria till fördrink.
Sen åt vi klassisk midsommarlunch.
Jag hade knåpat lite utmaningar till barnen så de skulle ha något att göra på dagen. Massa utmaningar att utföra som gav siffor som sedan låste upp två kombinationslås till "skatten".
 
 
Glutenfri Brittatårta.
 
 
 
Till middag grillade vi oxfilé, lammracks, sparris och hjärtsallad.  Ugnsstekt färskpotatis och nyslungad bearnaise till.
 
 
 
Rabarbermojito på min hemmagjorda rabarbersirap.
 
 
Vi satt ute länge och njöt i vädret, alla ungarna bestämde att de skulle sova i studsmattan, men vid 23-tiden började det dugga så de fick omgruppera in. 
 
Nu har Sixten sommarjobbat klart för i år. Han målade en sjöcontainer och var så nöjd när han var klar.  Lite klirr i kassan för honom.
 
 
Elin har skrivit önskelista nu till sin födelsedag.
 
 
För den som behöver översättning:
Födelsedagslista:
Pennor, ritbok, penslar, pennskrin, målarfärg (och canvasdukar), scrunchies (mjuka hårsnoddar), hamster, 500 kr (tur hon ändrade från 5000 kr phu), smink, 4 böcker (oklart vilka), tårta, munkar i sängen med äppeljuice (frukosten alltså redan beställd) limpinnar (till limpistolen), dagbok.