Våren!!

Den här helgen har innehållit mest jobb för min del, vi håller på att byta affärssystem på jobbet och det är mycket som ska läggas över i nya systemet. Vi läser inte över något utan handknackar in allt. Alla kunder ska läggas över, bara det är säkert 1500 st. Alla containrar som står ute hos kund ska registreras i nya systemet för på onsdag kör vi skarpt läge och då ska allt finnas och funka. 


Jag kom på ett sätt att bli av med den gamla ischokladen som stått sen i julas som ingen vill äta:
Supergoda, hälften är redan uppätna.

Idag har Elin och jag haft spadag. Så nu är vi lena som bebisrumpor i ansiktet och har nymålade naglar.


Nu på kvällen är det underbart väder så jag tog en rask promenad, och fick fint sällskap.


Fika i solen

Igår när vi handlade tyckte Fredrik det var så välfyllt i bakelsedisken på Coop så ett par hallonbakelser fick följa med oss hem.


Senare på kvällen var Katta, Henke och barnen här och vi grillade. 

Idag har vi röjt lite i trädgården. Elin vaknade med hög feber så vi har tagit det väldigt lugnt. Diskmaskinen har gett upp så i morgon byter vi ut den mot en ny. Surt!
Cissi kom förbi och vi fikade lite. De här vaniljbullarna behövdes piffas upp med smält smör och dopp i socker. Då blev precis som mini-pariserbullar. Grymt goda. Det är Pågens.


Nu sitter jag med fötterna i ett fotbad.
Jo. Det är en rasp. Vaddå då?


Första grillen och andra tatueringen.

Igår fick vi äntligen flytta ut livet på altanen. Vi bjöd Fredriks föräldrar på grillmiddag.

Det här är godaste drinktilltugget just nu.

Kör i ugnen tills osten börjar bubbla.Det var så skönt ute, vi satt med tända ljus tills det blev mörkt. Sixten var på disco och kom hem kl 21.


Jag har tatuerat mig, äntligen. Fredriks julklapp. Det blev jättefint tycker jag, precis som jag hade tänkt mig. Nu vill jag göra fler.