Saknas det något i skafferiet?

Idag ville Sixten baka. Jag frågade om han ville baka negerbollar, det är så de heter hos oss, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Han jublade JAAA. Sen tittade han på mig eftertänksamt och frågade
-Har vi neger? Oj vad vi skrattade åt detta. Jag fick försöka förklara varför man inte ska använda det ordet osv. Det var så dumt att det blev roligt.
Han hjälpte till att skriva inköpslista häromdan. Jag tycket det är väldigt duktigt av honom att lyckas hålla sig hyfsat inom linjerna också. Vissa ord har jag skrivit, ni ser säkert det. 
 
 

Trappan klar

Äntligen är trappan klar. Vi är jättenöjda med hur den blev. Det ligger väldigt mycket slipjobb bakom. Vi målade kanterna vita och så betsade vi stegen med en mörk ek-färg som sedan är lackat med en matt lack. Nu ska vi göra om räckena likadant, eller om vi köper runda och betsar likadant.

Före och efter:

Så här såg det ut under tiden:

Så skönt att det är färdigt, nu kan vi ägna oss helhjärtat åt Elins rum.

Nya matsalsmöbler

Häromdan fick vi hem de nya möblerna som vi köpt av Fredriks moster. Jag tycker de är jättefina. 8 klädda stolar och ett rejält bord med 2 iläggsskivor och ett stort skåp. Så småningom är tanken nog att de ska stå i köket, men tills vidare får de så i vardagsrummet.