Ola Salo

När jag bodde i Malmö så såg jag The Ark 2003 på Malmöfestivalen. Det var inget stort band för mig, jag hade inte lyssnat särskilt mycket på dem tidigare. Men det var första gången jag rycktes med i allsången i Calleth you, Cometh I. Det var stort, så man blev tårögd, faktiskt. Det är något stort med att komponera en enkel melodi som alla kan sjunga med i, ingen text behövs, bara styrka i rösten och en känsla för sången. 

Därför var jag sorgsen när jag missade The Ark's avskedsturné, men lycklig när Ola Salo besökte Håkan Hellström med just den låten när vi såg Rullande Åska-konserten i Malmö.

Så nu när Ola Salo gör Krogshow på Hamburger Börs var det givet att vi skulle dit.

Vi tog tåget till Stockholm och struntade i år i Strängnäs marknad. Sen gick vi till Il Molo i Gallerian för lite lunch och ett glas.


Sen gick vi till Hamburger Börs för matiné-föreställningen.


Vi har ståplatsbiljetter för vi ville inte lösa dyra 3-rätts middagsbiljetter mitt på dagen. Och det blev toppen, vi såg superbra.
Så jävla bra han är!!







Massa härlig energi och såklart allsången. Jag kunde i princip räkna ner låtarna, nu är det två låtar kvar han ska köra innan det är slut så nu kommer extranumren. Haha.

Efteråt gick vi till Mr French och tog en drink.


Sen var vi hungriga så vi promenerade genom Gamla Stan till Ardbeg Embassy som är ett utpräglat wiskey-ställe. Minst 400 sorter. De har jäkligt bra mat.
Vi åt klassiskt.
Toast Skagen.



Oxfilé till varmrätt.



Och wiskey- och moccaglass till efterrätt.


Sen tog vi 20.48-tåget hem och gick hem till Sannis och Nicklas som hade förfest hemma med lite kompisar, och några shotsbrickor senare så gick vi till Zatine på nattklubb.


När de stängde hade vi hållt igång i många timmar och började känna oss minst sagt möra.

Syns det? Haha



Då gick vi hem till Cissi och Tias och badade i spabadet.