Eskilstuna

Idag har vi varit i Eskilstuna. Cissi, Nour, barnen och jag.  Vi shoppade lite och käkade lunch på Mocca Deli. Vi åt flatbread pizza och barnen åt våfflor. Underbart! Efteråt gick vi till Eskilstuna Stadsmuseum och kollade lite, sen tog vi en tur till en lekpark. 

Bakmästaren

Fredrik och jag delar på ledigheten den här veckan så han är hemma måndag och fredag och jag får vara hemma tisdag, onsdag och torsdag. Det är smidigt när man jobbar på samma ställe, huvudsaken är att en av oss är hemma liksom. 

Han skulle bjuda på fika i måndags så jag fick stå i givakt som en supervisor i köket i söndags när han först bakade snickerskakor, och sen en plåt med dumlekakor. 


Midsommar och badlördag

Vi var hos Krille och My igår och firade Krille som fyller 30 år idag. My hade fixat god mat och det var jättetrevligt. Vi spelade kubb och krocket. Idag var det varit högsommar så vi drog till Ekebyvik och badade.   22 grader enligt någon och jag tog en lång simtur. Det är så himla fint i Ekebyvik. Man skulle stödja föreningen med nån hundring om året egentligen som medlem för badplatsen är så välskött och fin. På kvällen åkte vi till Katta och Henke som bjöd på middag. Grillade ribs med potatisgratäng och whiskeysås. Supergott! 
Rosé och schweppes russian, det påminner mig om när Linda och jag festade till det på vitt vin och russian när vi var typ 18 år. 


Till efterrätt gjorde vi milkshake för vuxna. En med nutella och mörk rom och en med färska jordgubbar och Bacardi Razz.  Sjukt gott!