Fin-frukost

När man vill ha lite sovmorgon och låter 2 1/2-åringen fixa egen frukost så kan det bli lite hur som helst. Det blev så här i morse.  Hur som helst. 

Jo det är fil till och med i värmeljusen.


Sen åkte vi och kollade när Sixten spelade match mot Järna hemma i Mariefred. Sixten gjorde sitt första mål. Det är stort.


Elin smet ut genom dörrarna och återfanns bortom parkeringen längst bort på kortsidan vid fotbollsplanen. Jäkla unge att skrämmas!

lördag

När Fredrik och Sixten var på hockeymatch i Södertälje idag så var jag och Elin hemma och skrotade. Vi gick ut och kollade in våren lite. Vi såg även den här pigga rackaren. 


Till middag idag blev det hemmagjord pizza och så hade jag gjort en sallad på avokado, mango, salladslök, räkor, chili, koriander och olja/vinäger, salt och peppar. Fantastiskt gott!! 


Facebook-vinst

Äntligen vann jag en tävling på Facebook. En signerad bok av Åsa Hellberg. Författaren har jag aldrig hört talas om men baksidan verkar lovande. Och det är ju trevligt med en hälsning från författaren. Dessutom fick jag flera trevliga födelsedagshälsningar från mina Icabutiker. Det lönar sig att vara stammis.


Nu väntar vi på Katta och Henke, sen blir det sushifest. VAD ska stackars Fredrik få i sig undrar ni förstås. 
Jojo det går ingen nöd på honom.