Firarhelg

I helgen har mina föräldrar varit här och vi har firat både Sixten och Fredrik. 

Vi var inne i Strängnäs en sväng i lördags och då passade vi på att fika på nya Printz i Solberga.

Det var så härligt när solen gassade in genom rutan.
På kvällen käkade vi smarrig Biff Rydberg. Och så hade Sixten beställt glasståg, och då var det glasståg han fick.Födelsedagspojken

Idag blev han 10 år. Den stora lilla killen i familjen. Han hade beställt sockriga munkar till frukost.Sen hade han beställt tacos till middag. Ingen protesterade.Så nöjd med sina födelsedagspresenter, trots att han bara önskat sig pengar. Gaminglurar och ny datormus, anpassat för spel. Men vi har begränsat spelandet lite, kände att det höll på att ta över så han har faktiskt inte spelat alls på två veckor. Idag fick han förstås köra lite.


Fransk afton i Stallarholmen.

Igår bjöd vi in till fransk afton och då gick vi verkligen All In. Mitt lilla franska bistro hade för kvällen en meny som såg ut såhär.


Katta och Henke var så tjusiga med baskrar när de kom.

Vi började med bubbel och ostron.Sen åt vi Moules Frites och löksoppa.Varmrätt var Boeuf Bourgignon.Till efterrätt hade jag gjort creme brûlée. Sen fanns också apelsin macarons.
Vi fick fina presenter av våra vänner.
En adventslåda och en liten påse finöl och lite gott och blandat.Jag fick ett paket julkalender-te, med en ny tepåse om dagen i dec.

Kolla in de här ostarna, älskar när de liksom smälter ut.Efter ett tag letade Fredrik upp mer rekvisita till vår franska afton.


En riktigt trevlig kväll!!