fredag hela veckan

Då så, då var det fredag i morgon igen här. Gick hela dagen igår och trodde det var torsdag så när Sixten berättade att jag inte alls hade glömt hans gympakläder i går utan att gympan var idag blev jag snopen, minst sagt. 

Idag har vi ätit kyckling i keralasås från Linas barnkasse. Supergott med apelsinsås.Mina goa ungar i morse. De bråkar inte alltid. 

Nya gardiner och larm

Idag har Sector Alarm varor här och installerat larm så nu göre sig tjyvar och banditer sig icke besvär med att komma hit ty nu har vi direktlina med Securitas. Känns bra! 


Köpte ett par skor till Elin på Wish, superbilliga grejer men rätt lång leveranstid eftersom det fraktas från Asien. 
Hon kommer bli coolaste katten i stan!Jag har bytt gardiner och köpt ny duk, ljusstakar och filt till kökssoffan, blev vårligt och fint. Bilderna är lite mörka såg jag efterom det är ljust ute, det är samma mönster i alla fall. Och matchande duk. Köpte ny lampskärm till sovrummet också som står och trängs med Dr Westerlund i fönstret. 


I morgon är det fredag och städning här. Känns som en nystart varje gång, underbart! 

Linas matkasse erbjuder beeftaco ikväll. 

Stock och sten

Igår sprang jag ett lopp i Stallarholmen som heter stock och sten, för det var just vad det var. 7,33 km grymt jobbig löpning i skogen. Men det var roligt. Cissi och jag gav järnet. 
På kvällen hade vi efterfest hos oss med grillspett, potatissallad och inte minst den välförtjänta prosseccon.