Lite piff i Elins rum

Soffan som jag fick av en tjej på Facebook målade jag om för ett tag sedan.
Så här såg den ut innan:
 
Och så här blev den. Jag satte på klisterark med kurbits från Panduro. Tyckte det livade upp lite, det blir så trist när allting är vitt.
Den här fina luftballongen har jag köpt på www.parcourrier.se
Gardinen är från Hemtex.
Kuddfodralet är från Majvillan, den finns som tapet också och var länge mitt förstahandsval till Elins rum, Fredrik trodde det skulle bli för plottrigt, så det fick räcka som kudde i stället.
Idag har vi varit i Eskilstuna och köpt en tv-möbel av en farbror från blocket. Jättefin tycker jag, och så skönt att kunna stänga om saker som fröken klåfinger inte ska pilla på.

Man tager vad man haver

När vi var hos Fredriks moster i lördags så glömde vi vagnen hemma, så när Elin skulle sova visste jag inte var jag skulle natta henne. Ullis hade ingen barnvagn men väl en dockvagn. Jag rullade lite fram och tillbaka i vardagsrummet och hon somnade! :)Shopping till Elin

Idag har jag varit i Strängnäs en sväng och shoppat lite till Elin. Jag köpte jättesöta sandaler till henne som jag tänkte hon skulle lära sig gå med, i sommar. Känner du igen klänningen, mamma? Den hade jag när jag var liden tös.
 
 
 
Vi träffade My och fikade på Rogges Bageri. Sen gick vi en promenad längs vattnet. Det var jättehärligt väder.
 
 
 
 
Visst är klänningarna underbara. Den där seglarklänningen är fantastisk tycker jag. Elin kröp över alla kläder lagom till fotograferingen och så spydde hon på den ena. Såklart.