Fransar

Idag har jag varit och gjort fransar. Känner att jag måste förklara för den äldre generationen som läser, typ mamma och pappa; Man limmar på en frans på varje frans som jag har. Så blir de fylliga och långa och fina. Var tredje vecka ungefär får man gå och fylla på, om man vill. 

Jag tänkte bli lite tjusig till bröllopsfesten vi ska på i morgon.

Igår tog vi tillvara på solen, det ska regna och vara grått långt in på nästa vecka nu. Vi grillade kotletter och jag gjorde fransk potatissallad med dijonvinaigrette.

Elin cyklar fram och tillbaka på cykelbanan utanför oss, vi hoppas kunna ta bort stödhjulen innan sommaren är över.

Här bygger de godishalsband.

Bra eller dåligt föräldraskap?

Jag hade nog inte vunnit någon medalj i föräldraskap igår direkt. Gjorde en schysst sallad till mig med tryffelsalami, prosciutto och mozzarella medans jag serverade strips och chicken nuggets till barnen. 


Sen deltog jag halvhjärtat i ett parti kubb med ett glas vin i ena handen och telefonen i den andra. 

Aja. Man kan ju inte vara bäst jämt. O ingen var ledsen!

Idag var jag och Elin till frissan. Hon är superfin i håret nu, en page med tillfälliga rosa slingor!


Här posar hon i nya shorts, ny t-shirt och ny frilla. Kepsen är i och för sig också ny, men frasiga frisyren därunder är ett minne blott.


Idag blev det en favorit på min tallrik!

Visst är det lite liv i min oliv? Jag har väl inte tagit död på den genom att ha den för mörkt? Liiite liv finns det va? Det lilla gröna bladet längst upp?

Vab

Idag har jag varit hemma. Elin är svullen i halsen och även Sixten klagar på ont i halsen. Det har sett ut såhär större delen av dagen, men i olika delar av huset kan man säga. Fast lugn och ro är ju precis vad man eftersträvar en vabdag.