Studsmatta

Nu har vi äntligen köpt en studsmatta. Det blev en North Adventurer från Studsexperten. Den är oval och var väl inte direkt svår att montera men Fredrik och jag kan ju inte ens skruva ihop en stol ihop utan att vilja slå ihjäl varann så med tanke på det, vi höll hyfsat sams ändå. Jag provhoppade på den och det var fan så det hisnade i magen, svinkul!Gårdagskvällen i en bild. Mat, vin och inte mycket mer.


Nu njuter vi av en extra dag denna helgen.

I matbloggen

Idag gjorde jag sashimi. Helt otänkbart skulle Fredrik säga och därför äter jag det när han jobbar sent, jag tycker det är underbart! Som sushi fast inte lika omständligt att göra. Barnen fick kebab och pommes. 

I söndags blev det Biff Rydberg med rå äggula och senapscreme. Också underbar mat! 

Idag när jag åkte hem från jobbet var det Hej mitt vinterland. Lite otäckt med sommarsulor på bilen och hallå våren, det är ju 25e april!!!

Som tur är är marken så varm att snön inte blir liggande, det blir nog vår i år också. Snart är det ju lite långledigt igen med 1a maj, och då ska det bli lite ljummet i luften, det längtar vi till. 

Moster och kusinerna!

I helgen har Helen och barnen varit här. Jag hämtade dem vid bussen i Strängnäs i fredagskväll. 

Vi gjorde ansiktsmask.

Som jag har skrattat åt den här bilden.


I lördags jobbade vi lite i trädgården, gick en promenad och åkte en sväng till Mariefred. Sen gjorde jag helstekt oxfilé och bearnaisesås. 

Idag har jag kollat in Sixtens fotbollsträning medans Elin cyklade runt. 

Sen skjutsade jag Helen och dom till Strängnäs så de skulle komma med bussen. Sen blev det plättar till mina små och nu väntar vi på simskolan. Till middag idag blir det Biff Rydberg.