Alcazar

Igår var vi på Alcazar i Eskilstuna. Det var en jätterolig kväll. Barnen var hos farmor och farfar. Vi värmde upp hos Tias och Cissi.

Fredrik kollade hockey först.
De hade gjort jättegod mat. Oxfilé med potatisgratäng och bea och rödvinssås. Vi satsade på glitter, disco och glam. Jag hade köpt löshår som jag meckade in i min tofs. Ett glittrigt armband som hårspänne, och nya örhängen.

Sen kom Nathalie och hämtade oss, och körde oss till Eskilstuna.

Först, en hot shot.


Konserten var jättebra. Så ösigt, ända från början. Märkligt bara att de säljer sittplatser eftersom alla ställde sig upp redan på andra låten.Efter konserten gick vi in till stan och tog en drink på Mocca Deli.
Sen blev det dans på Biff eller Grill eller vad det heter, innan vi köpte med oss en hamburgare på bussen på väg hem. Väl hemma var hälften så trötta så de gick och la sig medans Henke, Fredrik och jag värmde oss med ett dopp i spabadet medans snön singlade ner.


 

Yoump

Igår åkte vi till Västerås på en utflykt. Yoump är en trampolinpark. Man betalar per timma och ungarna var helt slut efteråt.


Sen käkade vi lunch på Yum Yum, som är precis som Chop chop. En asiatisk snabbmatskedja. Gott.


Med oss var barnens kompisar Mary och Andy.


Marknad

Igår var vi på marknaden. Sjukt mycket folk, men det var ju så fint väder.


Och det var väl exakt här som Fredrik lovade barnen att om vi skippar karusellerna så åker vi till Liseberg nästa sommar i stället. Vet inte om han förstod vilket byte han just lovat dem...


På kvällen åkte vi till Värngatan på middag.


Idag var det avslutning på utesäsongen i fotbollen. Elin och jag var där medans grabbarna var på första poolspelet i hockeyn. 

Sen åkte vi och lämnade äpplen till Björkeby musteri.

Underbart väder idag också.
Stannade på vägen hem och njöt av naturen.Sen gick Elin och jag till gympan.


Och nu sitter Katta och jag i simhallen medans ungarna nöter i bassängen.


I veckan blir det Carbonara och Fläskpannkaka på den här gobiten. Det bästa med marknaden.