Ikea - efter stängning

Den här veckan har vi försökt roa oss bäst vi kunnat, jag och Elin. Tur att hon är rätt självgående ändå, för den här veckan har jag varit riktigt dålig. Men nu har jag varit på vårdcentralen och fått penicillin i alla fall. Jag fick gå in bakvägen och sätta mig i korridoren, och där träffa en läkare som kollade blodet, lungkapaciteten och syresättning osv. Han sa att det kan vara lunginflammation, men det skulle lika gärna kunna vara Corona sa han, men det får vi inte veta, för de provtar inte det i stan. Blir jag värre nu får jag söka akut, men efter tre dagar på penicillin så tycker jag att vi är på väg åt rätt håll. Fortfarande feberkänningar ibland, illamående, snuva, ingen smak eller lukt, huvudvärk och andfådd. Men bättre för varje dag.

I veckan gjorde jag trolldeg åt Elin. Hon tyckte det var roligt att få dega lite.




Idag var vi på Ikea och gjorde i princip klart köksritningen. Det blir så jävla bra!!! Nu är det lite detaljer kvar, vi ska kolla ugn, micro, kaffemaskin och vinkyl och bestämma oss för bänkskivan. Sen kan vi beställa och i påsk börjar vi riva. Det blir Mattias firma som bygger och vi räknar med att det ska vara klart på ca 2 månader.

Det var så märkligt att vara på Ikea när det var stängt, de släppte in oss efter stängning genom kassorna och vi gick genom tomt varuhus till köksavdelningen. 

Ny planlösning och stor köksö.




Sen köpte vi med oss mat från Grekiska Tavernan hem, supergott, tror faktiskt till och med att jag kände lite smak av tzatzikin.