Rödspättarullader

Igår var vi inne nästan hela dagen, bara Sixten och jag fick lite luft när vi var på fotbollsträningen och när vi trodde simskolan började, vi fick en ofrivillig tur till Strängnäs och kollade in ett tomt badhus. Suck. 

Efter middagen gick vi ut på en promenad allihopa, det var så himla skönt med frisk luft och krispighet i luften. 


På kvällen fikade vi på nybakade bullar och kollade in Farmen. 

Idag har jag gjort rödspättarullader till middag. Supergott, mild smak. Jag gjorde en sås på lite krafs jag hade i kylen. Creme bonjour gräslök, creme fraiche franska örter och lite vitt matlagningsvin, en skvätt hummerfond, pressad lime och dill. 


Fisken rullade jag med lite hackad lök i och lade i en form. Hällde såsen över och gratinerade i ugnen i ca 20 minuter. Sen lade jag på lite skalade räkor. Pressad potatis och ärtor till. 


Kommentera här: