Höst i Aneby

Tiden går och man kan tro att jag legat av mig med bloggandet. 
Det var Strängnäs marknad och vi åkte såklart dit. Vi mötte upp Cissi och Tias för ett glas på Bishop.


Krille och Hampus hälsade på en kväll, då fick Hampus hålla i Ruben.

Jag och Helen åkte till Aneby förra helgen. Vi insåg att det var 25 år sedan vi umgicks bara vi 4. Det blev en himla mysig helg ihop. Vi åkte till Butik Botanik och kikade.





Hemmaodlade vindruvor, väldigt goda!



Vi tittade på diabilder. Det är alltid så roligt!


Elin passade på att sova över hos en kompis.


I veckan var jag på avslutande delen i min HR-utbildning. Rekrytera Rätt. Så nu är det bara certifieringen kvar. Det är riktigt trevliga lokaler och de bjuder på frukost, fika, frukt, godis, nötter och alltid god lunch.


Igår karvade vi pumpor, för kommande vecka är det Halloween och det är så mysigt tycker jag.



Idag bakar Elin chocolat chip cookies. Sixten ligger i badet efter en hel helg av LAN och Fredrik är hos Gurra och meckar med bilen som ska bli A-traktor.


Nu tänker ni, vad är LAN egentligen? Jo det är när ett gäng packar ihop sina datorer och sätter sig i samma nätverk för att spela ihop. I Gula Industrihuset i helgen har det anordnats LAN och de var säkert 25 pers som spelade hela helgen. Minimalt med sömn och massa kompishäng har varit Sixtens verklighet sen i fredagskväll. Jag hämtade honom kl 8 i morse och då var han helt paj, han hade sovit 4 timmar rakt uppochner i stolen natten mellan lördag och söndag.