Göteborg

I helgen hade vi bokat dyrt hotell i Göteborg och skulle ha barnen med oss för en mysig weekend. Cissi och Tias skulle också med, med sina barn och vi skulle på Liseberg på lördagen och då skulle barnen vara kvar där med tonåringarna medan vi drar till Ullevi och kollar på Håkan Hellström. Men så blev det som det blev med världen och konserterna är uppskjutna ett år.
Hotellet däremot gick såklart inte att boka av, eller om. Så vi tänkte att vi får ju göra det bästa av situationen och åka ändå. Tyvärr var inte Liseberg öppet och vädret var inte toppen, men vi fick ändå en härlig helg ihop!


Rum på 15e våningen.

Vi käkade på restaurangen på översta våningen på hotellet. 
Fredrik tog den klassiska räkmackan.

Jag åt fjällröding.


Dagen efter åkte vi en sightseeing-tur med den här häftiga bussen. Oceanbus, den åker en tur på land och sen rakt ner i vattnet, det är ett amfibiefordon.


Och det var ju ett äventyr, att ta sats och köra rakt ut i vattnet. 




När turen var klar promenerade vi till området Haga, och sökte upp Café Husaren där de säljer den världsberömda Hagabullen. 
Ni fattar ju varför...





Vi hittade Håkans port i Hagakvarteren. Det var ett mysigt område med kullerstensgator och små butiker.




Sen promenerade vi till Nordstan där vi shoppade lite.


Vi hade bokat bord på Bellora där vi käkade god mat.



Sen gick vi tillbaka till vårt hotell där vi hängde i lobbyn resten av kvällen, de har lite kul aktiviteter för barnen, shuffleboard bland annat.


Dagen efter checkade vi ut och åkte till en outlet i Kungsbacka som är bra, vi shoppade lite kläder innan vi rullade hemåt. En riktigt mysig helg, även utan Håkans närvaro.