Cocillana och Berocca Boost

Jag lyckas visst aldrig bli av med min hosta. Jag tar Cocillana på morgonen och kvällen, då går det rätt bra, annars hostar jag så det skorrar i hela bröstkorgen. Väldigt jobbigt. Förstår inte när det ska ge med sig?
 
I övrigt har jag idag blivit tvungen att köpa Berocca Boost, brustabletter med extra koffein och massa vitaminer. Jag kan knappt hålla mig vaken när jag åker till och från jobbet. Jag tuggar tuggummi och har bitit av mig alla naglar ända ner till armbågen för att ha något att göra när jag kör. Till slut får jag bitch-slapa mig själv i ansiktet och på låren för att inte bli suddig i ögonen, och det går ju liksom inte. Jag behöver lite energi och koffein så jag hoppas det blir bättre nu.
Detta är min frukost idag, på jobbet.
 

Igår satt Sixten vid köksbordet och gjorde sin läxa. Min duktiga, stora kille som har full koll på höger och vänster. Inte ens jag kan skilja dessa två hopplösa åt.
 
 
Idag är vi i tidningen. Jag, Camilla och Emma från Strängnäs Event. Vi kör julklapps-racet i år igen och det blir nog lika bra utdelning som förra året, om inte mer. Vi fick in 560 julklappar då, jag tror det blir mer i år. KUL!