jullov

Den 27e hade Sixten match mot Strängnäs, dvs några av hans kompisar faktiskt. Vi åkte dit och tittade, han har blivit väldigt mycket bättre på att åka skridskor på bara några månader. 


Här ska han teka, i blå tröja. 


Igår tog Katta och jag tåget till Stockholm för att äta och gå på bio. Det var så jäkla trevligt! Vi var på Stockholm tapas. 

Börja med ett glas cava.
Sotad tonfisk, vitlöksfrästa räkor och tryffelmajonäsen till sötpotatispommes fritesen syns här, och Kattas nachos. Tapas är grymt gott! Vi dricker Ripasso, supergott vin.

Sen tog vi tunnelbanan till Hötorget och gick på bio, vi såg sista delen i Hunger Games-serien. Efter filmen blev det ett glas cava på Skybaren innan vi tog sista tåget hem. 


Kommer man med sista tåget måste man förboka bussen och eftersom det är så få som åker då så brukar det bli taxi, fast till normal busstaxa. Igår var det bara jag som åkte, så han körde mig ända hem, till och med in på infarten och när jag frågade vad det kostade så sa han att det kostar inget idag, han registerar mig som månadskortsinnehavare, det är ju ändå länstrafiken som står för resan. Sjukt trevligt!