Jennies möhippa

Min kompis Jennie är en av de vackraste kvinnor jag känner. Hon ska gifta sig i oktober och i går var det dags för möhippa. Vi hade verkligen inte ett lätt jobb att få ihop alla, men så bestämde vi oss för att en söndag skulle passa alla bäst. Vi åkte hem till en av Jennies kompisar, Peggy, som hade ett minispa hemma i trädgården. Vi skulle njuta och ta det lugnt, Jennie skulle få massage av en massageterapeut och vi andra skulle framför allt lära känna varandra, många av oss hade aldrig träffats innan. Hon blev helt paff när jag klev innanför dörren, hon hade inte alls räknat med att jag skulle komma, eftersom jag bor utanför stan.
Jennie var otroligt nervös och trodde vi skulle supa henne full och rulla in henne i en matta och lämna henne i en rondell. Tack för tipset sa vi. haha
 
 
 
 
Vi drack lite bubbel, cava och alkoholfritt (för mig eftersom vi var i Huddinge och jag skulle ju köra hem sen) och så åt vi mackor med tonfisk- och kalkonröra på, frukt och snacks. Vi badade i Peggys utespa och bastade i deras nybyggda bastu.
 
 
 
På kvällen gjorde vi i ordning mat. Två av tjejerna är gifta med män från mellanöstern så vi bestämde oss för en orientalisk meny. Det blev köttfärsbiffar, klyftpotatis, falafel, grönsallad, tabuolleh, baba ganoush, ajvarröra, fetaoströra, tzatziki, hoummus, pitabröd, brieost, oliver och cornicons. Massa supergoda smårätter man aldrig smakat tidigare. Vi åt tills vi nästan sprack och Jennie berättade hur hon känner oss alla. Jag och Jennie har känt varandra i 15 år, tänk vad tiden går.
 
 
 
 
Efter middagen började klockan springa och eftersom det tog drygt en timma att köra hem för mig så började jag bli stressad, så vi plockade fram efterrätterna och gjorde te och kaffe. På efterrättsbuffén stod Key lime-paj, pannacotta, två olika sorters yoghurtglass och marängkrans med grädde och bär. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Magen stod i fyra hörn när jag åkte hem!
 
Jag ser så fram emot bröllopet. De gifter sig borgerligt och har sedan bjudit till stor fest på Långholmen i Stockholm med mingel och dans till liveband. Då ska vi bo på hotell och ha sjukt roligt.