aktiv helg

Så har ännu en helg passerat. I fredags var Henke och Katta hos oss och jag hade gjort det enkelt för mig och köpt sushi till oss, Fredrik fick potatissallad och skinka och barnen åt hemmagjord pizza.I lördags jobbade Fredrik så jag och Elin åkte och kollade när Sixten spelade futsal på ST-cupen i Strängnäs. De har aldrig haft så stor publik.
De fick spela två matcher i pauserna och de var riktigt duktiga. När säsongen startar börjar de spela 7-manna på stor plan och riktigt serie-spel så nu är det slut på sammandrag med flera matcher och små planer med 5 pers på planen. 

Igår kväll mös vi till brasa och jag hade gjort egna chilicheese. Det och några ostron njöt vi av till lite bubbel.Sen blev det oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås innan mello.


Idag har Sixten haft fullt upp. Först åkte han och Fredrik på hockeymatch i Södertälje, sen direkt hem och iväg på kalas i sporthallen med klassen. Och nu sitter jag i simhallen medans han simmar längd efter längd. Han kommer somna gott ikväll.

Elin och jag tog pulkan till Printz och köpte Sveriges godaste semlor.
Så himla mysigt café!
Kommentera här: