Flightnummer och tider

Detta är ett inlägg med våra flightnummer och lite tider på våra flyg osv. Bara så att ni där hemma (mamma och pappa!) kan vara lugna med när vi kommer fram och även ha koll på vilka flyg vi finns på OM något skulle hända. 
 
Vi flyger med Qatar Airways. Man kan gå in på Flight Radar och se alla flyg i hela världen i realtid om man är lite nördig. Där kan man också skriva in flightnumret i "search-rutan" uppe till höger, och där ser man om flyget är försenat och om det beräknas landa i tid osv.
Första avgången åker vi med QR168, som lämnar Arlanda 17.10 idag fredag 20/1. Vi landar i Doha svensk tid ca 6 timmar senare och efter drygt 4 timmars väntan får vi kliva ombord på flight QR824 som tar oss till Krabi i Thailand. När vi landar efter ca 6 timmar är klockan 16.10 i Thailand men här i Sverige är klockan då ca 10.10 på lördag förmiddag. Då har vi ytterligare drygt 2 timmar i bil tills vi är framme vid vårt boende. Så tänk på oss när ni går och lägger er i kväll och vaknar i morgon efter 8 timmars skön sömn, att då är vi ännu inte framme.
Så lovar jag att tänka på er när jag dyker i poolen första gången i morgon.
 
När vi flyger hem är datumet 10/2 lokal tid 17.10 från Krabi, med flight QR825 (Då är klockan ca 11.10 den 10/2 hemma i Sverige). Efter mellanlandningen i Doha åker vi vidare med flight QR169 och vi beräknas landa på Arlanda lokal tid 05.45 lördagen den 11/2. Så då vet ni det. 
Vi hörs snart!

Kommentera här: