Sista dagarna

Nu börjar det dra ihop sig för hemresa för oss. Vi är redo för det känns det som, ska bli skönt att komma hem faktiskt, och barnen verkar längta hem till sina saker och sängar. Det är framför allt sängen jag längtar hem till. Kylan kunde jag verkligen vara utan. 


Men först, några dagar kvar i paradiset!
Igår åkte vi till Old Town och kikade lite. Vi shoppade lite och käkade en glass. 

Haha. Sixten, bara lite nöjd över sin glass.

På eftermiddagen badade vi i vanlig ordning. Ser ni hur varmt det är?  31 grader i havet är det i alla fall. Svalkar knappt. 

På kvällen åkte vi till Lazy Days och åt middag, de ligger på tredje plats på TripAdvisor's lista över rekommenderade restauranger, och det var verkligen jättegott. Jag åt lamm.  En underbar solnedgång fick vi på köpet. 

Idag började vi dagen vid poolen. Sixten gjorde matte och badade om vartannat. 

Vi var helt ensamma i poolen på förmiddagen, lyxigt. Det är ofta jättelugnt på dagarna eftersom de flesta svenska barnen är i skolan då. 

Det finns en badvideo på Youtube med badankorna. Tänk att Elin blivit så duktig i vattnet! 

På eftermiddagen idag åkte vi på Snake Show. Det var grymt häftigt! Han hade blivit biten så många gånger att han tappat räkningen. Han har motgift där, som tur var, vissa av ormarna är så farliga att man dör inom en timma om man blir biten. 

Kolla in ormfilmen på Youtube som jag lagt upp! 

Jodå,  Elin vågade klappa den. 


På kvällen åkte vi till Saladan för att fira Mattias som fyller 42 år idag. Vi hade bokat bord på The Frog, som är känt för sina fina kötträtter. Här åt vi den dyraste måltiden under hela vår semester, med råge. Det motsvarar ca 1200 kr. Men det var också den godaste middagen på tre veckor! 

En normal middag här går för oss fyra på ca 1000-1200 baht (1000 baht är ju ca 280 kr) inkl dryck. Lunchen går loss på ungefär 500-700 baht då vi oftast käkat thai till lunch. Ja, förutom barnen då som ätit spaghetti och köttfärssås eller pannkakor i tre veckor, två gånger om dagen. Haha. 

Kommentera här: