Hockeymatch!

Så var det dags för Sixtens första hockeymatch. Mammas tappra krigare, med nr 13 på ryggen. 



Storstryk förstås, men han tyckte det var kul och det är huvudsaken. Elins tålamod var inte lika stort,  men vi var ute och gungade lite,  och så fikade vi på toppengoda delicatokakor. Högklassisk fika!



I kväll har jag varit på bio med mina kompisar Cecilia,  Cecilia,  Cecilia (jo, det stämmer faktiskt) och Katta. Vi såg Crimson Peak, en skräckfilm som utspelade sig på 1800-talet. Mystisk, krypande och otäck. Och bra!  Innan dess var vi på O'Learys och käkade hamburgare. 
Så sjukt trevligt att få komma ut lite och umgås med vänner,  vi måste göra det oftare, sa vi. Särskilt eftersom Fredrik inte är en biotyp och jag älskar att gå på bio. 

Igår kl 12 släpptes biljetterna till Håkan Hellströms enda konsert på Ullevi nästa sommar.  Vi hade bestämt att vi skulle försöka fixa plåtar och åka. Jag har preliminärbokat hotell och så började vi ringa kl 12 igår då. Samtidigt satt vi med dator, mobil och surfplatta och köade. Med 95 000 andra människor visade det sig. Vi fick inga biljetter, vi ringde 420 obesvarade samtal till ticnet under 1 timma och 40 minuter. Trist, men så blev det. Får se om det släpps fler biljetter till jul. De satte till och med in en extrakonsert men det blev tvärfullt där med.

Vad tycker vi om det Elin?  Just det, såhär:


Kommentera här: